Melissa, Grieks voor honingbij. Best wel passend aangezien ik een bezige bij ben die totaal niet kan stilzitten. Ik ben een goedlachse fotografe met een onvoorwaardelijke liefde voor natuurlijk licht. Erop uittrekken in de natuur en genieten van alle pracht die deze ons te bieden heeft, dat is alles! Het weerspiegelt zich dan ook heel vaak in mijn werk.

Al zolang ik me kan herinneren ben ik verknocht aan het creëren van beelden. Toen ik 16 jaar was (ik ben er nu 40, where did the time go!) kocht ik mijn eerste, kleine digitale camera. En toen waren we vertrokken! De microbe had me te pakken!

In 2007 trok ik mijn stoute schoenen aan en ging ik met mijn portfolio naar Culture Club, de toenmalige hipste nachtclub van Gent. En.. I was hired! Daar kreeg ik enkele van de grootsten der aarde voor mijn lens. (Mr Oizo, David Guetta, Bloody Beetroots, Soulwax, and many many more..)
Voor enkele jaren heb ik mij begeven in het nightlife circuit en tonnen ervaring opgedaan. Tot... een koppel vroeg hun huwelijk te fotograferen.
En zo ging er een nieuwe bal aan het rollen. Ik besloot me meer te gaan richten op portret- en huwelijksfotografie. En daar.. heb ik nog geen seconde spijt van!
 
Mijn werk kun je omschrijven als 'vibrant and dreamy'.
En samen, samen kunnen we er iets moois van maken!

Aarzel dus zéker niet om me te contacteren voor een samenwerking.

LET'S HANG OUT!

MIJN verhaal

Hey, ik ben Melissa!